Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Skyltronden

Översyn av skyltar och markeringar

Betyg: 1 av 5 baserad på 0 recensioner

Pris från:

1 450,00

kr

Antal

Art.nr.: 12002

Skyltronden® är en översyn av skyltar och markeringar för hälsa, miljö och säkerhet på arbetsplatsen.
Den är en inventering och åtgärd för att förhindra och förändra bristfällig arbetsmiljöskyltning, för att på så sätt säkerställa att arbetsplatsen är korrekt skyltad efter verksamhetens behov.

VAD ÄR SKYLTRONDEN®?
Skyltronden® är en översyn av skyltar och markeringar för hälsa, miljö och säkerhet på arbetsplatsen som utförs av säkerhetskonsult ifrån Systemtext. Den är en inventering och åtgärd för att förhindra och förändra bristfällig arbetsmiljöskyltning, för att på så sätt säkerställa att arbetsplatsen är korrekt skyltad efter verksamhetens behov. Före Skyltronden® diskuteras förväntningar och förutsättningar med de medverkande. Skyltronden® genomförs med bl a stöd av verksamhetens utrymningsplan som underlag. Efteråt erhåller kunden/beställaren en rapport med åtgärdsplan för arbetsplatsen.

VILKA OMRÅDEN OMFATTAS AV SKYLTRONDEN®?
Nödskyltar, utrymningsskyltar och brandskyltar. Varnings- och förbudsmarkeringar. Märkning av hinder och farliga områden. Märkning av gång- och transportleder. Märkning av rör. Märkning av förvaringsplatser för kemiska arbetsmiljörisker. Skyltar för personlig skyddsutrustning (påbudsskyltar). Befintlig skyltning. Behov av eventuella specialskyltar

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Har du frågor - fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Öppettider

Kundtjänst har öppet alla vardagar
kl. 08:30 - 12:00, 13.00-16.00.

Under sommaren (v 26-33) kan våra leverans- och svarstider vara längre. Maila oss på info@visuellafabriken.se om du behöver ha beräknad leveranstid av specifika produkter.

Kontakta oss / Information

Storgatan 20
541 30 Skövde
Tel 0500-415550 Mån-fre kl 08.30-16.15-

E-post » info@visuellafabriken.se

Org.nr: 556581-8613 (Epical Sweden AB)

Copyright © 2015 Visuella Fabriken, all rights reserved    |  » Villkor |  » Sitemap   |  » Cookies and Privacy Policy

Visuella fabriken en del av Epical